Güçlü akademik doktor kadrosu ve başarılı operasyonları ile adından söz ettiren Özel Gaziantep Anka Hastanesi, dikkat çeken bir operasyona daha imza attı. Akut apandisit ve inkarsere göbek fıtığı şikayeti bulunan morbid obez hastasının riskli ameliyatı, Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nde başarıyla gerçekleştirildi.

BAŞARILI BİR AMELİYAT

Kilis Devlet Hastanesi’nde akut apandisit tanısı konulan, ancak çok riskli olduğu için ameliyat edilemeyen hasta, Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Atilla Duran tarafından kapalı yöntemle ameliyat edildi. Ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirilen ve sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan hasta ,ameliyatı gerçekleştiren Op. Dr. Duran, ekibi ve Özel Gaziantep Anka Hastanesi’ne teşekkür etti.

OBEZİTE CİDDİ BİR SORUN

Özel Gaziantep Anka Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Atilla Duran , ölümcül şişmanlık olarak da adlandırılan morbid obezitenin tüm dünyada hızla artış gösteren ciddi bir sağlık sorunu olduğuna dikkat çekti. Morbid obezitenin toplumun her kesimine anlatılması gerektiğini ve mutlak suretle kişiye özgü tedavi protokolleri ile önüne geçilmesi gerektiğini dile getiren Özel Gaziantep Anka Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Atilla Duran,”Morbid obezitenin bir hastalık olarak kabul edilmesi gerekiyor. Tedaviye ne kadar erken başlanırsa o kadar başarılı sonuç alınır “dedi BÜLTEN