Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gaziantep Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Seyyah Bizim İller projesi kapsamında seyyahlara Şanlıurfa’yı gezdirdiler.

Bütün masrafların bakanlıkça karşılandığı günübirlik Seyyah gezilerine kapsamında Gaziantep’ten 200 bayan seyyah katıldı. Gençlik Merkezinin ilk durağı Şanlıurfa ili oldu. Şanlıurfa’da çok güzel bir gün geçiren Gaziantep Genlik Merkezi gençleri; Şanlıurfa’da adım atmadık yer bırakmadı. Bu geziye 200 kız katılırken, erkekler ise öncesinde 270 kişilik grupla katıldı.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Seyyah- Bizim İller’ gezi programı gençlerin kişisel ve sosyal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla yaşadıkları illerden ülkemizdeki farklı illere seyahat etmelerini, gittikleri bölgelerdeki kardeşleriyle tanışıp kaynaşmalarını amaçlayan bir projedir. Bizde bu projemizin gerçekleşmesi için gençlerimizi bu aktiviteyle buluşmalarını sağladık” diye konuştu.

HABER MERKEZİ BÜLTEN