Şehitkamil Belediyesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla binlerce dar gelirli aileye bayram kıyafeti ve temizlik malzemesi yardımında bulundu. Ramazan Bayramı öncesi dağıtımı yapılan yardımlar, dar gelirli aileleri mutlu etti.

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gıda Bankası’nda dağıtılan yardımlar, Ramazan Bayramı öncesi tüm ailelere teslim edilmiş olacak. Toplam 8 bin 750 kişiye yardım yapıldı. Ceket, pantolon, gömlek, tişört, etek, ayakkabı gibi malzemelerden oluşan kıyafet yardımının yanı sıra çamaşır makinesi deterjanı, sabun ve çamaşır yumuşatıcısından oluşan temizlik seti de vatandaşa yapılan yardımlar arasında yer aldı.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER MUTLU OLDU

Yapılan yardımları almak için eşleri ve çocuklarıyla Gıda Bankası’na gelen ihtiyaç sahibi aileler, gönüllerince hem kendileri hem de çocukları için kıyafet ve ayakkabı beğendi. İhtiyaçlarının büyük bölümünün Şehitkamil Belediyesi tarafından giderildiğini dile getiren aileler, çok memnun olduklarını kaydetti. Aldıkları yardımlarla bayramı güler yüzle geçireceklerini ifade eden dar gelirli aileler, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve emek veren herkese teşekkür etti. BÜLTEN