“Merhaba Bebek” projesiyle Şehitkamil ilçesinde bebek sahibi olan aileleri ziyaret eden Şehitkamil Belediyesi ailelerin bu mutlu gününde hem yanında oluyor, hem de sevinçlerine ortak oluyor.

Proje ile birlikte yeni doğan bebeğe beşik, battaniye, kırklık takımı, ek mama ve çocuk bezi hediye ediliyor. Yeni doğan bebeklerin neye ihtiyacı varsa onları temin edip ailelere hediye paketi olarak sunan Şehitkamil Belediyesi bu projesiyle vatandaşlarında takdirini topluyor.

DOĞUMDAN ÖLÜME YANLARINDAYIZ

Vatandaşlara hizmet etmek için Belediyelerin var olduğunu dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak, başlattığımız ‘Merhaba Bebek’ projesiyle bir çok yeni doğan bebeğimize yardımda bulunduk. Ziyaretlerimizde ailelerimize beşik, battaniye, kırklık takımı, ek mama ve çocuk bezi hediyesinde bulunduk. Yeni doğan bebeklerimizin neye ihtiyacı varsa onları temin edip ailelere hediye paketi olarak sunuyoruz. Vatandaşlarımıza hizmetimiz sadece ‘Merhaba Bebek’ projesiyle değil, ‘Vefa Hizmeti, Merhamet Eli, Cenaze Hizmetleri’ ve bunlara benzer hizmetlerimizle, vatandaşlarımıza doğumdan ölüme kadar hizmet vermeye çalışıyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ