GAZİANTEPSPOR – BOLUSPOR

STAT: KALYON STADYUMU

TARİH: 20 KASIM 2017 PAZARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 18.00

HAKEMLER: EMRE MALOK – GÖKMEN OLGAÇ – KEMAL ELMAS

YAYIN: BEIN 1 MAX

Evinde 5 maçtır kazanamayan kırmızı – siyahlı temsilcimiz, ligde ise 9 haftadır galibiyet hasreti çekerken, bugün şeytanın bacağını kırmak istiyor.

İstanbul A klasman hakemlerinden Emre Malok’un bu akşam saat 18.00’de Kalyon stadyumunda ki çalacağı ilk düdükle başlayacak mücadele Beın 1 Max ekranlarından canlı yayınlanacak.

SAVAŞARAK KAZANMAK İSTİYORLAR

Gaziantepspor’da teknik direktör Faik Demir’in göreve gelmesinin ardından hırslarını bir kat daha arttıran kırmızı – siyahlı futbolcular, bu akşam Boluspor karşısında savaşarak maçı kazanmak istiyor.

Artık kaybedecekleri hiçbir şeyin kalmadığını söyleyen Gaziantepsporlu futbolcular, giydiğimiz formanın onuru ve şerefi adına mücadele edeceğiz. Bizleri futbolcu yapan Gaziantepspor’dur ve vefa borcumuzu sonuna kadar ödemek istiyoruz. Boluspor ligin iyi takımlarından birisi ama artık bizlerin de galibiyetler almaktan başka çaresi kalmadı. Taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılan taraf biz olmak istiyoruz.

İLGİ BEKLİYORLAR

Kalplerinin üstünde Gaziantepspor armasının olduğunu söyleyen Gaziantepspor teknik direktörü Faik Demir, “Biz bunun için yüreğimizi, vücudumuzu koyduk. Her kes bu takıma sahip çıksın. Gaziantepspor Gaziantep şehrinin takımıdır, başka Gaziantepspor yoktur. Her kes tek bir vücut olarak, tek bir düşünceyle takımlarına sahip çıkmalarını istiyorum. Taraftar desteğine inanılmaz ihtiyacımız var bizleri bu savaşta yalnız bırakmasınlar. Biz bir savaşa girmiş durumdayız ve hep birlikte olalım istiyoruz. Koskoca bir çınarın kaybolmasını kimse istemiyordur. Her kesin her anlamda Gaziantepspor’a ve futbolcu kardeşlerimize sahip çıkması gerekiyor. Bu camianın ilgi ve alakaya çok fazlasıyla ihtiyacı var. Taraftarın olduğu kadar sanayicisine ve oda başkanlarına kadar her türlü bu takıma destek vermek gerekiyor. Bu takım Gazianteplilerin takımıdır ve herkesi bu çatının birleşmesi için davet ediyorum. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz, şu anda düşmüş olduğumuz durumdan nasıl kurtuluruz onun mücadelesini veriyoruz” dedi.

BOLUSPOR CEPHESİ

Bugün deplasmanda oynayacakları Gaziantepspor maçının kolay olmayacağını söyleyen Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkçı şunları söyledi:

Gaziantepspor maçına odaklandık. Şu anda Özgür İleri, dışında takımda sakat oyuncumuz yok. Samsunspor karşısında aldığımız 3 puan bizi mutlu etti. Boluspor'un üzerindeki kırılgan yapı, moralsizlik bir nebze bitti. Takımda şu anda herkes rahat, mutlu. Bu akşam oynayacağımız rakibimiz Gaziantepspor. Çok koşan, mücadele eden bir takım. Bizi kolay maç beklemiyor. Teknik heyetimiz bu maça özel olarak hazırlandı. 3 puan bekliyoruz. Takımımız karşılaşma saatine kadar inşallah hazır olacak.

MUHARREM TÜRKOĞLU