Şu bir gerçek ki, çok kötü bir dönem geçirilmiş.. Biz kötü derken, daha da kötü olduğunu şu anda boşta kalan futbolculardan anlayabiliyoruz..

Bu kadar önemli topçular serbest kalacak kadar kulüp sevgisinden uzaklaştırılmış ve ilk fırsatta boşta kalacak hamleyi yapmışlarsa, bunun muhakemesini yapmak özellikle İbrahim Kızıl'a düşer..

Bir profesyonel kulüp için en önemli güç, elindeki futbolcusunu iyi bir bonservis parasıyla satabilme ustalığını göstermektir. Gaziantepspor geçmiş yıllarda bunu çok iyi yapardı. Hatta İbrahim Kızıl'da iyi yapıyordu.. Bir Tabata ve İsmail Köybaşı transferi Türk futbolunda önemli bir hamle olarak tarihteki yerini almıştır..

Ama gelin görün ki, bu sene işler ters tepti.. Önce Cenk sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmadı veya pazarlığa oturup kulübüne iyi bir bonservis parası getirmedi.

Ardından Turgut Doğan Şahin geldi. Ankara, Bursa macerası sonrası Gazinatepspor'da bir süredir pusuda beklediği ortaya çıktı. Kulübün parasını tamamlayamadığı bir ortamda da darbeyi indirdi ve boşta kaldı. Kemal Tokak da öyle.. Traore'de aynısını yaptı.. Orhan'ı da katın bu listeye..

Bu demektir ki, Gazinatepspor'da futbolcular sözleşmesini uzatmak istemiyor, adeta kaçarcasına gitmeyi kafasına koymuşlar.. Gerçekten çok düşündürücü.. Bunun tek nedeni sevgisizlik ve güvensizliktir..

Bence İbrahim Kızıl, tüm bu gelişmeleri şöyle cesaretle açık yüreklilikle masaya yatırmalı ve 'biz nerede hata yapıyoruz' demelidir..