Esnaflar, "Normalde ürünlerde yüzde 25 indirim yaptık. Ama sevgililere indirimi yüzde 30'a çıkarabiliriz. Yeter ki mutlu olsunlar" dedi.

ESNAF İNDİRİMLERİ BİRLEŞTİRDİ

Kış mevsiminin ılık geçmesi sebebiyle kışlık ürünlerinin ellerinde kaldığını söyleyen çarşı esnafı Davut Bozkurt bunu fırsata çevirerek en azından sevgilileri mutlu etmek istediğini belirtti. "Kış istediğimiz gibi geçmediği için ürünlerde rekabet olmadı" diyen esnaf, "Biz de indirime gitmek zorunda kaldık. Sevgililer Günü de yaklaşınca hem sezon sonu hem de Sevgililer Günü indirimi yaptık. Yani sezon sonu indirimiyle sevgililere kıyak geçtik" diye konuştu.

YÜZDE 30'A KADAR SEVGİLİ İNDİRİMİ VAR

Normalde ürünlerine yüzde 25 indirim yaptıklarını ancak sevgililere yüzde 30'a kadar indirim yapabileceklerini kaydeden Bozkurt, "Normalde ürünlerde yüzde 25 indirim yaptık. Ama sevgililere indirimi yüzde 30'a çıkarabiliriz. Yeter ki mutlu olsunlar. Sevgililere de tavsiyem 'Sevgilim' dedikleri kişiyi çok iyi tanısınlar. Tüm sevgililere de ömür boyu mutluluklar diliyorum" ifadelerine yer verdi. NARİN DEMİRCİ