Abdulkadir Konukoğlu Kültür ve Spor Merkezinde düzenlenen tanıtım gününe, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, SANKO Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Güner Dağlı, Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Günal, akademisyenler, Özel SANKO Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu, yöneticiler, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

İŞİN HİLESİ DÜRÜSTLÜK

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Adil Sani Konukoğlu, öğrencilere, sevdikleri mesleği yapmalarını önerdi. Konukoğlu, “Bizler ebeveyn olarak yapamadıklarımızı evlatlarımızın yapmasını isteriz. Ama siz kalbinizin sesini dinleyin ve yapmak istediğiniz, sevdiğiniz mesleği seçin. Birlik ve beraberlikten hiçbir zaman ödün vermeyin. Herkes puzzlenın bir parçasıdır ve her bir parça çok önemlidir. “İşin hilesi dürüstlüktür” sözünü hiç unutmayın" diye konuştu.

İNSAN ÖMRÜ UZADI

Prof. Dr. Güner Dağlı ise Türkiye’de yaşam süresinin 70 yılı geçtiğini, insan ömrünün gittikçe uzadığına vurgu yaptı. Dağlı, "Gelin bizlerin yerine oturun ve bu şehre, bu ülkeye hizmet edin. Sadece doktor, hemşire, diyetisyen, fizyoterapist olmanızı değil, koltuklarımıza da oturacak yeterlikte kişiler olmanızı istiyoruz.” dedi.