SEV Yayıncılık SEV Amerikan Hastanesi işbirliği ile Gaziantep’te Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı ilköğretim okullarındaki öğrencilere ücretsiz çocuk kitapları hediye etti.

Sağlık ve Eğitim Vakfı’na bağlı olarak faaliyet gösteren SEV Yayıncılık ve aynı gruba bağlı Gaziantep SEV Amerikan Hastanesi işbirliği ile örnek bir sosyal sorumluluk projesine adım attı. Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerinde bulunan Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı ilköğretim okullarına binlerce çocuk kitabı bağışlandı.

ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DA SÜRECEK

Ülkemizde 150 yılı aşan bir yayıncılık tecrübesi bulunan SEV Yayıncılık ve bölgenin ilk modern tıp hizmetlerini başlatan SEV Amerikan Hastanesi bu kampanya ile çocuklarda kitap okuma alışkanlığını artırmayı ve edebiyat sevgisi aşılamayı hedefliyor. Kampanya ile çocuklar, kendi aralarında kitap değişimine de teşvik edilerek, paylaşım bilincinin gelişmesine katkı sağlanıyor. SEV Yayıncılık, çocukların okuduğu her bir kitapla, yarınların çok daha aydınlık olacağına olan inancıyla, kitap hediye kampanyasını önümüzdeki yıllarda da büyüterek sürdürmeyi hedefliyor. BAHRİ GEBEL