Gaziantep Bahçeşehir Koleji Türkçe zümresi ve 8. Sınıf öğrencilerinden oluşan dinleti kulübü işbirliğiyle hazırlanan Sevdaya Dair Şiirler ve Şarkılar” adlı şiir dinletisi hem gözlere hem kulaklara hitap ederek katılımcılara muhteşem bir gece yaşattı.

Eğitim-öğretim yılının sona ereceği bu günlerde okullarına veda etmeye hazırlanan öğrencilerle hem güzel bir etkinliğe, bir gösteriye imza atmak isteyen hem de TEOG sınavına giren öğrencilerin stresten uzaklaşmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen şiir dinletisinin teması “AŞK ve AYRILIK” tı.

Sözcüklerle dans eden , edebiyatımızın usta şairleri; Cemal Safi’den Ümit Yaşar Oğuzcan’a, Nazım Hikmet’ten Atilla İlhan’a, Sunay Akın’dan Murathan Mungan’a kalemlerinden kan damlarcasına yazılmış mısralar öğrencilerin seslendirmeleri dinleyicileri gözyaşlarına boğdu. Lirizmin doruklarda yaşandığı dinleti, canlı performans söylenen şarkılar ve yapılan lirik dans gösterisi ile daha da renklendi. Okul Müdürü Selda Şener gösteri sonunda dinletide emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri kutlarken akademik başarıların yanı sıra böylesine muhteşem gösteriler hazırlayıp sunmanın da çok önemli olduğunu dile getirdi. BÜLTEN