Başta MHP Genel Başkan yardımcısı Semih Yalçın ve Ata Aksu ile birlikte tanınmış isimlerin şahitlik yaptığı nikahı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kıydı. Teymur otelde çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde gelin ve damat ile birlikte katılan davetliler gece yarısına kadar bu mutlu gecenin keyfini çıkarttı.

ds.jpg

25.Dönem Milletvekilliği seçiminde MHP Gaziantep Milletvekili adayı olan Avukat Sermet Atay’ın oğlu Egemen Atay, kendisi gibi avukat olan Yılmaz Tahir Kaleoğlu’nun kızı Zeynep Anıl Kaleoğlu ile dillere destan bir düğünle hayatını birleştirdi. Düğün törenine Atay ve Kaleoğlu ailelerinin yanı sıra dost ve akrabaları katıldı.

a.jpg

ÖNEMLİ İSİMLER ŞAHİTLİK YAPTI

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde genç çiftin Nikahını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kıyarken çifttin nikah şahitliğini ise, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın, Gaziantepspor Kulübü eski başkanı ve eski Milletvekili Ata Aksu, eski Gaziantep Milletvekili İbrahim Konukoğlu, eski Gaziantep Milletvekili Tolga Orhan, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ve iş adamları Müfit Tayfun ile Mehmet Alağöz yaptı. Nikah törenin ardından eski Gaziantep Milletvekili İbrahim Konukoğlu geline evlenme cüzdanını vererek yeni çifte mutluluklar diledi.

ad.jpgasd.jpgas.jpg