Gaziantep Büyükşehir Belediyespor PTT 1. Lig’in 26. haftasında evinde oynayacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

PTT 1. Lig’de son 5 maçın 4’ünü kazanarak son haftalarda olumlu grafik sergileyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.

Gaskispor Tesislerinde yapılan antrenmanda oyuncuların form durumundan memnun olduğunu söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ”Son hafta lig maçı olarak Orduspor maçını oynadık gerçekten oyuncularımız bu maçta rakibimizin ligdeki konumunu baz almadan çok ciddiye alarak mücadele ettiler ve 2-0 gibi çok güzel bir sonuç aldık. Lige verilen milli maç arasında Mersin İdmanyurdu ile bizim açımızdan çok güzel geçen ve oyuncularımızın performansını da beğendiğimiz bir hazırlık maçı geçirdik. Şimdi önümüzde çok önemli bir Osmanlıspor maçı var. İki takım için de çok önemli bir maç. Biz son 5 maçın 4’ünü kazanmış bir takımız. Bu seriyi sürdürmek istiyoruz. İnşallah Osmanlıspor maçını kazanıp ligdeki hedefimize doğru ilerlemeye gayret edeceğiz” diye konuştu.

Antrenman, ısınma hareketlerinin ardından yapılan çift kale maçla devam etti.