BEKO Basketbol 1.liginde mücadele eden Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, hedefe kilitlenmiş durumda.

Son haftalarda yaptığı çıkışla kendine gelen Mavi – Beyazlı ekip, bu gün deplasmanda Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek.

İzmir Karşıyaka Spor Salonunda saat 18.00’de başlayacak mücadeleyi Aytuğ Ekti, Ali Şakacı ve Semih Vural hakem triosu yönetecek.

Kalan her maçına final gözüyle bakan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Beko Basketbol 1.liginde yukarılara doğru tırmanmak istiyor.

Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Baş antrenörü Akdağ: “Rakibimiz Pınar Karşıyaka, saha avantajını iyi kullanan bir ekip. Zor bir maç olacak” açıklamasında bulundu.

Yarın deplasmanda saha avantajını iyi kullanan Pınar Karşıkaya maçından galibiyetle dönmek istediklerini söyleyen Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Baş antrenörü Cem Akdağ, ligin üst sıralarındaki 6 takımın, kadro ve bütçe olarak güçlü ekipler olduğunu, alt sıralardaki takımların da birbirini yenebilecek gücü bulunduğunu belirtti.

Sezon sonu yaklaştıkça takımların hedefine ulaşmak için mücadele ettiğine dikkati çeken Akdağ, “Geçen hafta evimizde saha avantajını kullanarak Beşiktaş'ı yendik. Bu hafta bizi önemli bir karşılaşma bekliyor. Rakibimiz Pınar Karşıyaka saha avantajını iyi kullanan bir ekip. Zor bir maç olacak. Bu maçta Richard Elmer Dorsey'in performansı oyunu belirleyecektir. Pınar Karşıyaka deplasmanından galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

Uzun zamandan bu yana sakatlıklarla mücadele ettiklerini hatırlatan Akdağ, takımının gerçek performansı bundan sonra ortaya koyacağını kaydetti.