Beko Basketbol birinci lig temsilcimiz Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yakaladığı seri galibiyetlerle gözünü yukarılara dikmeye başladı.

Hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren mavi – beyazlılarda sakatlıkları bulunan Joey Dorsey, Yunus Çankaya ve Hakan Demirel antrenmanlara katılmazken, Mesut Ademoğlu ise takımdan ayrı çalışıyor.

TECRÜBELİ RAKİPLE OYNAYACAĞIZ

Bu hafta sonu kendi taraftarları önünde Tofaş ile mücadele edeceklerini belirten Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor koçu Cem Akdağ, “Rakibimiz uzun yıllar 1. ligde mücadele eden idari ve kulüp olarak çok iyi konumda olan bir ekip. Devşirme oyuncularının yanı sıra tecrübeli oyunculardan kurulu çok güçlü bir takımla mücadele edeceğiz. Play Off gruplarına kalmak adına önemli mücadele veriyorlar, geçtiğimiz hafta da Fenerbahçe gibi önemli bir rakibi mağlup etmenin verdiği motivasyonla bize gelecekler elbette ki bunlar bizim için çok önemli verilerdi” dedi.

TARAFTAR AVANTAJINI KULLANMAK İSTİYORUZ

Cumartesi günü taraftarların vereceği desteğin kendileri açısında son derece önemli olduğunu vurgulayan Akdağ, “Seyirci avantajımızı en iyi biçimde kullanmak istiyoruz. Joey Dorsey, Yunus Çankaya,Hakan Demirel gibi önemli oyuncularımızın hafif sakatlıkları bulunuyor bu oyuncularımızın maç gününe kadar düzelmelerini bekliyoruz. Ayrıca Mesut Ademoğlu’nun da devamlı olan bir rahatsızlığı var iğne ile çalışmalarını sürdürüyor. Koşullar her ne olursa olsun biz elde ettiğimiz seri galibiyetlere Tofaş karşısında bir yenisini daha ekleyip kalan haftalarda daha rahat maçlar çıkarmak istiyoruz” diye konuştu.