Lige İskenderun yenilgisiyle başlayan, ardından Balıkesir BŞB’yi, Ankara TSK’yı farklı skorla yenen Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, deplasmanda oynadığı İzmir BŞB. Maçını da 60-63 kazanarak galibiyet serisini üç e çıkarttı.

İzmir deplasmanında zorlanmasına rağmen rakibi karşısında galip gelmesini bilen Gazişehir, galibiyet serisini devam ettirmek için Pazar günü saat 13:00’da Bağcılar Belediyesi karşısına çıkıyor.

Pazar günü saat 13’de Talat Özkarslı Spor Salonunda oynanacak Bağcılar Bld. Maçının hazırlıklarını sürdüren Gazişehir Gaziantep’te moraller yerinde.

Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol Genel Menejeri Ramazan Taşkın, yaptığı açıklamada, “Onursal Başkanımız Sayın Fatma Şahin ve Kulüp Başkanımız Sayın Adil Konukoğlu’nun takıma önemli maddi ve manevi desteği var. Bizlerde bu desteğin karşılığını sportif başarı anlamında vermeye çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Av. Osman Toprak, Kulüp Genel Sekreteri Av. Murat Güneri ve ASKF Başkanı Abdülkadir Gözegir her konuda bizimle yakından ilgileniyor. Başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Süper Ligde 4. Hafta geride kaldı. Lige İskenderun’da talihsiz bir yenilgi ile başladık. Bu yenilgiyi kısa sürede telafi edip, puan cetvelinde üst sıralara çıkmamız gerekiyordu. Bunu başardık. Balıkesir, Ankara TSK ve İzmir maçlarını üst üste kazanarak, hem galibiyeti seriye bağladık, hem de puan cetvelinde 4. Sıraya yükseldik. Bu başarıda en büyük pay sporcularımın ve antrenörümüz Muharrem Karakafa’nın. Onlara da teşekkür ediyorum. Şimdi önümüzde çok önemli bir maç var. İstanbul Bağclar Bld. İle kendi evimizde, kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Bu maçın hazırlıkları ciddi şekilde devam ediyor. Hedefimize giden yolda bir kaza yapmak istemiyoruz. Kendi evimizdeki bu maçı kazanıp, yolumuza emin adımlarla devam edeceğimize inanıyorum. Tüm taraftarlarımızı Pazar günü saat 13:00 da Talat Özkarslı Spor Salonunda oynayacağımız bu maça bekliyorum” şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ