Hafta sonu deplasmanda Orduspor'u deviren Büyükşehir Belediyespor, sahasında ağırlayacağı Güngören Belediye karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, hafta sonunda kendi evinde oynayacağı Güngören Belediyespor maçının hazırlıklarını devam ettiriyor.

Deplasmanda güçlü rakibi Orduspor'un 4-2'lik farklı skorla yenmeyi başararak üçüncü sıraya yükselen mavi beyazlı ekip, sahasındaki Güngören Belediyespor maçını da kazanarak istikrarlı çıkışını sürdürmek istiyor.

Teknik direktör Erol Azgın, yaptığı açıklamada, Orduspormaçının geride kaldığını, Güngören Belediyespor maçı hazırlıklarının ise sürdüğünü söyledi.

Güngören Belediyespor maçı için yoğun bir hazırlık döneminden geçtiklerini ifade eden Azgın, şöyle konuştu: ''Bank Asya 1. Lig'de çok güçlü takımlar var. Her takım her takımı yenebilecek güçte. Bu nedenle her maç çok zorlu geçiyor ve kolay maç yok. Şimdi önümüzde Güngören Belediyespor maçı var. Bu maç için hazırlıklarımız sürüyor. Daha önceki maçlarda olduğu gibi bu maçta da iyi mücadele ederek, sahadan gülen taraf olarak ayrılmak istiyoruz. Futbolcularım da bu maçın ne kadar önemli olduğunun bilincinde. Şu anda istikrarlı bir çıkışımız var, bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz,? diye konuştu.
Azgın, ayrıca Güngören Belediyespor maçında taraftarların desteğini de almak istediklerini kaydetti.