SAHA: DENİZLİ ATATÜRK STADYUMU

TARİH: 28 ARALIK 2014 PAZAR

SAAT: 13.30

HAKEMLER: ÇAĞATAY ŞAHAN – CEMAL BİNGÜL – CEVDET KÖMÜRCÜOĞLU

YAYIN: TRT WEB TV

PTT birinci liginde elde ettiği sonuçlarla çıkış serisi yakalayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un hedefinde bu defa Denizlispor var.

Hafta içerisinde Ziraat Türkiye Kupasında Sivasspor’a mağlup olduktan sonra rotasını Denizli’ye çeviren mavi – beyazlı temsilcimiz, deplasmandan galip dönerek Play Off potasına bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Denizli Atatürk Stadyumunda yarın saat 13.30’da başlayacak mücadele de Çağatay Şahan düdük çalacak.

YOL UZADI

Sivasspor ile deplasmanda Ziraat Türkiye kupasında karşılaştıktan sonra Gaziantep’e dönmeyen mavi – beyazlı ekip, İstanbul’da bir gün kalarak Kartalspor tesislerinde antrenman yaptıktan sonra dün Denizli’ye hareket etti.

Denizli’de konaklayan temsilcimiz, yarın saat 13.30’da başlayacak maçın saatini beklemeye başladı.

HIRS BASTI

Ligde oynanan son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 17. Sıradan 9’uncu sıraya yükselen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da futbolcular, ikinci yarı öncesi kendilerini Play Off çemberinin içinde görmek istiyorlar.

Kupa maçlarını önemsemeyen mavi – beyazlılar, ligde fırtınalar koparmaya devam etmek istiyorlar. Denizlispor karşısında da mutlaka puan veya puanlarla dönmek istediklerini dile getiren oyuncular, kendilerine yakışanı yaparak istedikleri yere bir an önce geleceklerini ifade ettiler.

DENİZLİ CEPHESİ

Ligde kötü günler geçiren Denizlispor, bazı oyuncularını kadro dışı bırakırken ara transfer döneminde kadar revizyona gitmenin planlarını yapıyor.

Kendi evinde oynayacağı maçta taraftarlarının yüzünü güldürmek isteyen Ege temsilcisi, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına 3 puan parolasıyla hazırlandı.

MUHARREM TÜRKOĞLU