PTT birinci ligin 8inci haftasında kendi evinde Boluspor’u konuk edecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor.

Mavi – beyazlı temsilcimiz, teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürürken, futbolcuların hırslı olmaları dikkatlerden kaçmadı.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Kendi sahalarında oynayacakları Boluspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Bu maça iyi çalışacağız, iyi konsantre olacağız. Bu ligde kolay maç yok. Rakibimize baktığımızda sezon başı iyi transferler yaptı, geçen senenin iyi oyuncularını kadrolarında tuttular, puan olarak istedikleri yerde değiller. Biz de bunun bilinci içeresindeyiz. Böyle takımlara iyi pres yapmazsanız, iyi mücadele etmezseniz işiniz daha zorlaşır, onun için biz de böyle takımlara karşı iyi mücadele edip, iyi konsantre olup kazanmak istiyoruz. Hele zorlu Samsunspor maçından puan ile dönmüşken bunu Boluspor maçında 3 puan ile perçinlemek istiyoruz. Artık bizim için böyle maçlar önemli. Bizim bundan sonra bütün maçlar çok daha önemli çünkü hedefe oynayacak sekiz on takımdan biri de Boluspor. İnşallah iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum” dedi.

TARAFTARIMIZ YANIMIZDA OLSUN

Takımın bu sezon iyi bir çıkış yakaladığını aktaran Kutlu, “Moraller yerinde. Bu moralle sahamızda Boluspor'u konuk edeceğiz. Bu haftaya kadar yakaladığımız yenilmezlik unvanımız oldu, Boluspor'u da yenerek, galibiyet serisine devam etmek istiyoruz. Bu hafta ki alacağımız 3 puan bizim için çok değerli. Bunun için rakibimizin karşısına mutlaka 3 puan için çıkacağız. Taraftarlar bizim yanımızda olursa hedeflerimize ulaşmamız daha kolay olacaktır. Gelsinler, bizi desteklesinler ve yılsonuna kadar bu şekilde devam edelim. Dolu bir statta oynamakla az sayıda taraftarın olduğu bir statta oynamak arasında çok büyük bir fark var. Onlar bizim yanımızda olduğu zaman, onların o güçlü sesiyle arkamızda olduklarını hissediyoruz ve hedeflerimize ulaşmamız, istediğimiz puanları almamız bizim için çok daha kolaylaşıyor” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU