BEKO Basketbol 1’inci liginde oynadığı son 3 maçından ve Eurochallenge kupasında ki 2 karşılaşmadan da galibiyetlerle ayrılan Royal Halı Gaziantep Basketbol, seriyi devam ettirmek istiyor.

Tehlikeli bölgeden uzaklaşmak ve ilk 8 takım arasında yer almak isteyen eflatun – sarılı temsilcimiz, zorlu Uşak deplasmanından da galibiyetle ayrılıp üst üste dördüncü maçından da kazançlı çıkmak istiyor.

Uşak Üniversitesi kapalı spor salonunda yarın saat 15.00’de başlayacak mücadeleyi Fatih Söylemezoğlu, Fatih Yılmaz ve Erman Erdemli hakem triosu yönetecek.

NEFESLER TUTULDUBeko Basketbol 1.Liginde ikinci yarının ilk maçına yarın deplasmanda Sportif Uşak karşılaşmasıyla start verecek olan Royal Halı Gaziantep Basketbol takımında nefesler tutuldu.Sezonun ilk yarısının son haftalarında toparlanmaya başlayan Eflatun – sarılı temsilcimiz, Ligde ilk 8 takım arasına girmenin mücadelesini veriyor. Yarın deplasmanda Sportif Uşak ile karşılaşacak olan dev adamlar bu müsabakaya konsantre olmuş durumda. İkinci yarıya galibiyetle başlamanın planlarını yapan ekibimiz, seriyi devam ettirmenin mücadelesini verecek.HER MAÇ FİNALEurochallenge ve ligde fırtına gibi esen Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı, ilk yarıdaki performansının çok daha üzerine çıkmak zorunda. İlk yarının son haftalarında toparlanan ve elde ettiği galibiyetlerle taraftarlarının yüzünü güldüren temsilcimiz için artık her maç final niteliği taşıyor.

Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı sadece ligde üst sıraları zorlamıyor ayrıca Eurochallenge K grubunda liderliğini devam ettirmek ve Avrupa’da son 8 arasına girmek adına mücadelesini sürdürüyor.

MUHARREM TÜRKOĞLU