BEŞİKTAŞ SOMPO JAPAN – ROYAL HALI GAZİANTEP

SALON: SİNAN ERDEM

TARİH: 19 MART CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 15.00

HAKEMLER: RECEP ANKARALI – ZİYA ÖZORHON – SİNAN İŞGÜDER

YAYIN: LİG TV 2

Ligde fırtına gibi esen Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı, geçen hafta Pınar Karşıyaka karşısında elde ettiği galibiyetle Play Off potasına bir adım daha yaklaştı.

Potanın ağaları arka arkaya Banvit, Demir İnşaat Büyükçekmece ve son olarak Pınar Karşıyaka’yı mağlup ederek moral buldu.

Royal Halı Gaziantep basketbol takımı bugün İstanbul deplasmanında Beşiktaş’a konuk oluyor.

Sinan Erdem Kapalı Spor Salonunda saat 16.00’de başlayacak olan mücadeleyi Recep Ankaralı, Ziya Özorhon ve Sinan İşgüder hakem triosu yönetecek.

HEDEFE ADIM ADIM

Basketbol erkekler süper liginde mücadele eden Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı Avrupa kupalarından elendikten sonra ligde ki Play Off hedefine adım adım yaklaşıyor.

Ligde oynadığı son üç maçını da galibiyetlerle kapatan Potanın ağaları, bugün deplasmanda oynayacağı Beşiktaş karşısında da galibiyetle ayrılarak üst üste dördüncü defa sevinç yaşamak istiyor. Eflatun – sarılı dev adamlar, bu sezon tarihinde ilk defa Royal Halı Gaziantep basketbol takımını Play Off finallerine taşımak istiyor. Genç antrenör Stefanos Dedas nezaretinde oldukça sıkı bir hazırlık haftası geçirdikten sonra dün sabah uçağıyla İstanbul’a gitmişti. Dev adamlar zorlu mücadele öncesi morallerinin oldukça iyi olması teknik ekibin yüzünü güldürüyor.

BEŞİKTAŞ’A DİKKAT

Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı geride kalan 21 haftada 11 galibiyet ve 10 mağlubiyet ile elde ettiği 32 puanla 7’inci sırada bulunuyor.

Ev sahibi Sompo Japan Beşiktaş ise 10 galibiyet ve 11 yenilgi ile 31 puan toplayarak ligde 10’uncu sırada bulunuyor.

Royal Halı Gaziantep basketbol takımı gibi mutlaka Play Off finallerinin içinde yer almak isteyen siyah – beyazlı ekibin Cenk Akyol ve Engin Atsür gibi yerli, Chinemelu Elonu, Lamont Hamilton, Tremmell Darden ve Randy Culpepper gibi her an oyunun seyrini değiştirebilecek yabancı oyunculara sahip.MUHARREM TÜRKOĞLU