Gaziantepspor’da son haftalardaki kötü gidişat can sıkarken, gözler sportif direktör Sergen Yalçın’ın davranışlarına ve umursamaz tavırlarına çevrildi.Teknik direktörlük için katıldığı kurslar nedeniyle takımından uzak kalan genç çalıştırıcının, özellikle Beşiktaş maçındaki yanlış taktiği, Rize maçında ise takımı yeterince motive edemeyişi eleştiri konusu oldu. Bunlara ilaveten birde Rize maçında yedek kulübesinde cep telefonu ile uğraşması, maçı televizyonlardan izleyen binlerce tarafıtarın tepkisine neden oldu.

KONSANTRASYON EKSİKLİĞİ

Sergen Yalçın’ın umursamaz tavırları, kendisini maçlara yeterince vermeyişi, futbolcularda da konsantrasyonu etkiliyor. Rize maçında çok bariz şekilde ortaya çıkan bu görüntü için yönetimin, genç çalıştırıcının dikkatini çekmesi gerektiğini ortaya çıkardı.

TELEFONLA UĞRAŞAN TEKNİK DİREKTÖR

Eşine pek rastlanmayan bir uygulamayla tüm sporseverlerin dikkatini üzerinde toplayan Sergen Yalçın’ın bu davranışı çeşitli eleştirileri de beraberinde getirdi. Gaziantep yerel basınında maçı yorumlayan yazarlar, Sergen Yalçın’ın umursamaz davranışlarına dikkat çekti. Ayrıca bir teknik adamın yedek kulübesinde maç başlamasına rağmen telefonuyla oynaması ise, işini ciddiye almadığının göstergesi olarak değerlendirildi.

SOYUNMA ODASINDA KONUŞMADI

Öte yandan alınan farklı mağlubiyetin ardından soyunma odasında ise ağızları bıçak açmadı. Sportif Direktör Sergen Yalçın'ın maç sonrası soyunma odasına gittiği ancak hiç konuşmadan geri çıktığı öğrenildi.