Bize bişey olmaz..

Nedense hep böyle söylüyoruz.. Kiminle konuşsak aynı düşüncede.. Çok net biçimde Eskişehir'i mağlup eder işi bitiririz..

Tabii tam 6 haftadan beri aynı sözleri ederken, maçlar bir bir kaybediliyor.. Ve son yenilgi Erciyes oluyor..

Bakıldığında kaybedilen 3 puan değil, tam 6 puan.. Çünkü Erciyes de üste çıktı. Gaziantepspor ile Elazığspor çekişmeye dahil oldu..

Benim en korktuğum sonuç buydu.. Maç öncesi yazmıştım, eğer Elazığ Antalya'yı yener, Gaziantepspor da mağlup olursa, işler o zaman karışabilir demiştim..

Çünkü artık Gazinatepspor hedef takım haline geldi. Görünüşe bakılırsa ya Elazığ düşecek ya Gaziantepspor.. Elbette Erciyes de var bu işin içinde. O da henüz sıyıramadı.. Ama moral açısından zirve yaptılar.. Mesele bu zaten..

Peki Gaziantepspor'daki durum ne olacak ?

Hala 'bişey olmaz' diyenlere katılabilirim elbette.. Ama ya 'Bişey olursa, ne olacak?' işte o zaman ne yapılacak..

Şu bir gerçek ki, Teknik adam kargaşası bu takımı kötü etkiledi kabul..

Ama bunun tamamen teknik adam olmadığı artık net bir şekilde ortada.. Demekki içerde duyduklarımız doğruymuş.. Yani topçular kendilerini sıkmıyorlar..

Yoksa kusura bakmasınlar ama hiçbiri bu kadar silik futbolcu değiller.. Bu kadar aciz değiller.. Bu kadar sorumsuzca hareket eden kişilikte olamazlar..

Sevgili Murat Şahin sahaya çıkışındaki farkı Erciyes maçında görmek isterdim ama, nedense 1 puanı tercih eder görüntü vermesi, bu yenilgiyi kaçınılmaz kıldı. Maç boyunca doğru dürüst bir tane gol pozisyonu bulamayan takımın 1 puan alma ihtimalinin çok zayıf olacağını Murat hoca bilmezmi..

Sözü fazla uzatmaya gerek yok aslında..

Şu gerçek ki, Eskişehir maçı kazanılır, herkes derin nefes alır..

Bu nasıl sağlanacaksa sağlanmalı..

Gerekirse futbolcunun dilinden en iyi anlayan Sergen'den rica edilip bu maçta sahaya çıkarılmalı.. Nasıl olsa seneye Gaziantepspor'da olacak.. O zaman PTT 1. Liginde takım çalıştırmak istemez herhalde..

Haydi Sergen, Eskişehir maçında sahaya kardeşim.. Zaman hava atma, öfkelenme, tepki verme zamanı değil çünkü..