Sergen olayında ilk gün “parasını alamadığı için ayrıldı”haberi Türkiye’de bomba etkisi yarattı. Ancak bunun böyle olmadığı Ökkeş Özekşi tarafından Türkiye’ye duyuruldu. Radyoların canlı yayınlarına bağlanan Özekşi, Sergen’in Gaziantepspor’dan alacağının olmadığını söyleyerek, gerçekleri anlattı.

Radyosport ve Lig Radyoya konuşan Özekşi “Sergen’e sezon sonuna kadar Gaziantepspor’dan alacağını ödenmişti. Ekstra para istedi. Bunda at yarışı oynadığı için sıkıntıya düşme durumu var. Bu bilgileri kulüpten sözüne güvenilir yönetici arkadaşlardan aldım. Sergen’in yaptığı davranışı asla tasvip etmiyorum. Gaziantepspor kendisi için iyi bir kulüptü. Bence Gaziantepspor değil Sergen kaybetti”dedi.

Lig Radyo sorumlusu Mehmet Ayan da bu konuşma üzerine “sevgili dinleyiciler, Ökkeş Özekşi Gaziantepspor’u yönetenlerle davalı. Çünkü kendisine saygısızlık yapıldı. Ama Sayın Özekşi buna rağmen Gaziantepspor yönetiminin Sergen konusunda hatası olmadığını söylüyor. Bu duruşu, Sayın Özekşi’nin nasıl objektif ve sağduyulu birisi olduğunu gösteriyor. Sergen konusunda gerçekleri dile getirdiğine inanıyor, kendisine teşekkür ediyoruz”diye konuştu.