Süper Lig'de dün Galatasaray ile evinde 0-0 beraber ekalan Gaziantepspor'da teknik direktör Sergen Yalçın 15 gün takımın başında olamayacak.

Radyospor'dan Senad Ok'un sunduğu Haber Merkezi programına açıklamalar yapan Gazetemiz sahibi Ökkeş Özekşi önemli açıklamalarda bulundu.

Yaptığı açıklama ile gündeme oturan Özekşi' "Sergen Yalçın pro-lisansı almak istiyor. Bunun için de ilk adımı attı. Bu teknik adam 15 gün boyunca Antalya'da olacak. Gazinatepspor’da çalışmalarını Sergen Yalçın olmadan gerçekleştirecek" dedi.

YARDIMCILAR ÇALIŞTIRACAK

Öte yandan Sergen Yalçın'ın gitmesinden sonra takımı Murat Şahin ve Stefano Morreno çalıştıracak. Cuma'ya kadar Sergen'in direktifleriyle takımı çalıştıracak olan Murat Şahin ve Morreno Antalya maçına kadar hazır hale getirmeye çalışacak.

GİDİŞ CUMA GÜNÜ

Öte yandan Antalya maçının hazırlıkları ise cuma gününe kadar devam edecek. Kırmızı-siyahlılar Cumartesi Antalya ile oynayacağı maç için Cuma günü şehrimizden ayrılacak. Sergen Yalçın ise cuma günü takımıyla bir araya gelerek son toplantısını yapacak.