Metin Çınar ve ekibi, gruplarından çıkmaları durumunda sektörün sorunlarını çözmeye kararlı. Sektörün sesi olacaklarını belirten Akalın ve Çınar, "Bir şeylerin el değiştirmesinin zamanı geldi. Öğretmen çözendir, sorunu görendir" dedi.

BİZ HAZIRIZ

Gazetemizi ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Özekşi'yle seçim çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunan ve gruplarından çıkmaları halinde yapacakları projeleri anlatan deneyimli eğitimcilerden Metin Çınar ve Serap Akalın, Gaziantep eğitimine katkıda bulunmaya, hizmet vermeye hazır olduklarını söyledi.

ÇINAR:BU BİR BAYRAK DEĞİŞİMİ

Metin Çınar, eğitim hayatındaki tecrübe ve birikimlerini sektöre hizmet olarak sunmak istediklerini belirterek, "Eğitime yıllarımızı verdik. Gaziantep eğitimine katkıda bulunmak istiyoruz. Bu grubu daha iyi temsil edebileceğimizi düşünüyoruz. 39 Nolu meslek grubunda bulunan tüm ticaret odası üyelerinin varsa sorun ve sıkıntılarını giderme noktasında maksimum gayret gösterip, Gaziantep'in eğitim öğretim hayatına katkı sağlamak istiyoruz. 8-9 sene bu arkadaşlar bu işi yaptı, bu bir bayrak değişimi bu işe talibiz. Eğitim öğretim grubumuzun sorunlarını giderme noktasında gayret sarfedeceğiz" diye konuştu.

AKALIN:ÖĞRETMEN SORUNU ÇÖZENDİR

Serap Akalın da, sektörün sorunlarına çözüm bulmak için yola çıktıklarını ifade ederek, "Gerçekten sorun çok. Sürücü kurslarının inanılmaz sorunları var. Düğün solanlarının aynı keza. Bir şeylerin biraz el değiştirmesinin zamanı geldi. Bizde eğitimci olarak çözümü her zaman görürüz, öğretmen çözendir, sorunu görendir, bizde çalışkanız. Sektör temsilcilerini biraraya getirip sektör sorunlarını tartışıp onların sesi olmaya çalışacağız. Her sektörü belli bir plan çerçevesinde davet ederek toplantılar yapacağz. Ticaret odası meclisini inşallah bu güzel amaçlara hazır hale getireceği. yYeni ufuklara ihtiyaç var, bizde bu olacağız" şeklinde konuştu. Meral KINACILAR