Ayakkabı ve terlikte 2016 yaz modası 16-19 Aralık tarihleri arasında 22. Uluslararası GAPSHOES Fuarı'nda sergilenecek. AKORT Fuarcılık Genel Müdürü Hülya Akkaya, yaptığı yazılı açıklamada, fuarlarla Türkiye ve hedef ülkelerin ayakkabı ve terlik sektörüne hizmet etme misyonunu sürdürdüklerini belirtti.

MODAYA DAMGA VURACAK

GAPSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayileri Fuarı'nı 16-19 Aralık tarihleri arasında Ortadoğu Fuar Merkezi'nde düzenleyeceklerini ifade eden Akkaya, şunları kaydetti: "Sektör fuara yoğun ilgi gösteriyor. Fuara, hem toptan bazda müşteri portföyünü genişletmeyi, hem de prestijini ve marka gücünü artırmayı hedefleyen çok sayıda firma ve marka katılacak. Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak merdane, zenne, spor ayakkabılar, poliüretan terlikler, makine, taban ve aksesuar, kimyasallar ve yan sanayi ürünlerinin sergileneceği fuar, 2016 yaz modasına damgasını vuracak."

YILDA İKİ KEZ

Fuara yurt dışından alım heyetleri getirilmesi için girişimlerin sürdürüldüğünü vurgulayan Akkaya, yaz ve kış olmak üzere yılda iki kez gerçekleştirilen fuarın, Gaziantep Sanayi Odası, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu ve Gaziantep Kunduracılar Odası işbirliği ve KOSGEB desteğiyle gerçekleştirildiğini aktardı. NECMETTİN GÖRGÜN