CHP Gaziantep İl Eğitim sekreterliği eğitimcilere ve eğitim alan partililere düzenlenen törenle sertifikalarını verdi. CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, "CHP olarak bizde adayın kim olduğuna bakmayacağız. Adayımız kim olursa olsun. 1 Ocak itibariyle kol kola , omuz omuz sahaya inmeliyiz" dedi.

Sertifika törenine Milletvekili Mehmet Şeker, İl, ilçe Yönetimleri ve çok sayıda partili katıldı. İl Eğitim Sekreteri Ayten Baydar’ın açılış konuşması ile başlayan tören de İl başkan vekili Enes İncioğlu ve CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker’de konuşma yaptı. İl Başkanvekili Enes İncioğlu, son günlerde yaşanan olaylarla AKP hükümetinin ülkeyi getirdiği durumun ortada olduğunu söyledi. İncioğlu, "Halkımız bunun hesabını elbette soracaktır.Bizlere düşen eğitimli, donanımlı, kişilerle sahalarda olmaktır. Bu duygu ve dileklerle organizasyona emeği geçen, herkese teşekkür eder, tüm eğitimcilerimizi canı gönülden kutlarım” dedi.

ADAYINIZ KİM OLURSA OLSUN SAHAYA İNELİM

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker; “Küsgette esnafımızla sohbet ettim. Son yaşanan olaylardan sonra seçmenler CHP’nin sorumluluğunun daha fazla olduğunu söylüyorlar. CHP olarak bizde adayın kim olduğuna bakmayacağız. Adayımız kim olursa olsun.1 Ocak itibariyle kol kola , omuz omuz sahaya inmeliyiz. CHP Genel merkezide ne konuşuluyorsa, yerel de de o konuşulacak. Bu eğitim toplantıları sondasında eğitimli partililerimiz halkla iç içe olunca başarıyı yakalarız" diye konuştu. HABER MERKEZİ