Hafta sonu deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘da hazırlıklar ara vermeden sürüyor.

Mavi – beyazlı ekibin teknik direktörü Hakan Kutlu, Antalyaspor galibiyetiyle moral bulduklarını, Elazığspr maçıyla da çıkışa geçmek istediklerini ifade etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un oldukça iyi niyetli yöneticilerden oluştuğunu aktaran Kutlu, şehrin kendilerine yeteri kadar destek vermediğinden yakındı.

SERİ YAKALAMALIYIZ

Sezonun ikinci yarısına iyi bir giriş yapamadıklarını aktaran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Aramıza çok satıda yeni futbolcu katıldı, çok sayıda aramızdan eksilen oldu. Bunların uyum süreci vardı. Dört maç kaybettik ama son iki maçımızı iyi oynamamıza rağmen galip gelememiştik ama geçen hafta önemli bir rakip karşısında galip yelerek üç puanın sahibi olduk. Bunun için mutluyuz Antalyaspor’da bu ligin önemli ekiplerinden birisi iyi oyunculardan kurulu bir takım. Şimdi o maç geçti artık seri yakalamamız lazım neticede üst sıraları hedefleyen bir takımız, bu hafta ki Elazığ maçını da kazanıp seri başlangıcı yapmak istiyoruz” dedi.

HER MAÇIMIZI KAZANMALIYIZ

Elazığspor’un oyuncu kadrosunun kaliteli futbolculardan kurulu olduğunu belirten Kutlu, “Deplasmanda güçlü bir takımla oynayacağız. Ama bizde iyi bir takımız bundan sonra ki her maçımızı kazanmak için oynayacağız. Antalya karşısında ki galibiyetimizi Elazığspor karşısında da sürdürmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı bugün yapacağımız çalışmayla tamamlayıp bu haftayı da kazançlı bir şekilde tamamlamak istiyoruz” dedi.

DESTEKLERİ ARTACAKTIR

Taraftarlarını yanlarında gördükleri zaman sevinç yaşadıklarını ifade eden Kutlu, “Kayseri ve Antalya maçlarında gerçekten bize iyi destek oldular. Biz başarılı oldukça onların da desteklerinin artacağını düşünüyorum. Sayıları çoğaldıkça futbolcularımızın motivasyonları daha da artacaktır. Taraftarlarımızı görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

GAZİANTEP’İN SAHİPLENMESİ GEREKİYOR

Büyükşehir Belediyespor ’un yönetimsel açıdan hiçbir sıkıntısının olmadığı söyleyen Kutlu, “Gerçekten çok iyi niyetli insanlardan kurulan bir yönetim var ama şehrin bakış açısı bizlere biraz uzak duruyorlar. Kendilerini çok fazla içine almadığı bir takım olarak görünüyor ama son iki haftadır taraftar anlamında iyi destekler oluyor. Bizde bu şehrin takımı olduğumuzu onlara hissettirmeye çalışıyoruz. Sosyal projeler geliştiriyoruz. Okullara ve kimsesizler yurduna ziyaret organizasyonları yapıyoruz. Gaziantep şehrinin biraz daha sahiplenmesi gereken bir takım, gerçekten Gaziantepspor’un da bu anlamda eksikleri var çünkü onların da çok fazla seyirci desteği olmuyor. Tabi bu başarıylada orantılı bir durum bizler başarıyı yakaladıkça taraftar sayılarımız daha da artacaktır” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU