Ak Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları tarafından, Diyarbakır'da öldürülen Ak Parti Gençlik Kolları eski Başkanı Yunus Koca ve şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Gaziantep Ulu Cami de öğle namazının ardından bir araya gelen Ak Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları, Ak Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları ve Ak Parti Şahinbey İlçe Gençlik kolları üyeleri uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Ak Parti Diyarbakır eski Gençlik kolları Başkanı ve tüm şehitler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

13 YAŞINDA ŞEHİT EDİLDİ

Cenaze namazının ardından konuşan Ak Parti Gaziantep Gençlik Kolları Başkanı Semih Avcı, “ Şehit Yunus Koca’nın yanı sıra terör olaylarında, henüz 13 yaşındayken şehit edilen Fırat Simpil olmak üzere tüm vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. "Rabbim bize, memleketimizin her yerinde barışı, huzuru ve kardeşliği hakim kılarak, sana kıyan insanlık düşmanlarını kahretmeyi nasip etsin. Rabbim bize, senin gibi ismine yaraşır bir ömür yaşamayı nasip etsin kardeşim. Rabbim seni cennetine kabul etsin" diye konuştu. AA