Şehitkamil Belediyespor mücadele ettiği bütün amatör branşlarda şampiyonluk hedefiyle mücadele ederek altın bir yılını geride bıraktı.

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, 2015-2016 sezonunda müsabık olarak faaliyet gösterdiği tüm branşlarda şampiyonluktan şampiyonluğa koştu. Yeşil-siyahlı kulüp, liglerde ve şampiyonalarda sergilediği performansla Gaziantep’i birçok bölgesel ve ulusal sportif organizasyonda başarıyla temsil etti.

MÜZE KUPALARLA SÜSLENDİ

Faaliyet gösterdiği branşlarda başarıyı adeta gelenek haline getiren Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, 2015-2016 sezonunu da yarışma sahnesinde sergilediği başarılı dolu performanslarla tamamladı. Basketbol, halkoyunları, futbol, satranç, sualtı sporları, su topu ve yüzme branşlarında il, bölge ve Türkiye şampiyonlukları elde eden yeşil-siyahlı kulübün müzesi yeni kupa ve madalyalarla süslendi. Geçmiş yıllarda elde ettiği başarıları üst üste gelen şampiyonluklarla perçinleyen Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, bir yandan da Milli Takım ve profesyonel liglere yeni sporcular kazandırmanın haklı gururunu yaşadı.

ALTYAPIDA ŞEHİTKAMİL FARKI

Farklı branşlarda elde ettiği sportif başarılarla ulusal mecrada da adından sıkça söz ettiren yeşil-siyahlı kulübün başarı sırrı altyapıya verdiği önemde saklı. Yaz ve kış spor okullarında başlayan süreçte sporcu öğrencileri yakın takibe alan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’nün tecrübeli teknik adamları, genç yetenekleri başarıya giden süreçte yoğun ama bir o kadarda keyifli çalışma temposuna tabi tutuyor. Her yıl bir üst kategoriye yükselebilmek adında spor alanlarında ter döken genç yetenekler, kendilerine gösterilen büyük ilgi ve çalışma ortamlarından da oldukça memnunlar. Basketbol, halkoyunları, futbol, satranç, sualtı sporları, su topu ve yüzme branşlarında şampiyonluk iplerini bir bir göğüsleyerek büyük sevinç yaşan yeşil-siyahlı altın sporcular, yeni sezonda daha fazla çalışarak başarı geleneğini sürdürmek istediklerini söyledi. Genç şampiyonlar, profesyonelliğe ve şampiyonluklara giden yolda hocalarının ve idarecilerinin kendilerini hiç yalnız bırakmadığını ve tüm süreçlerde yanlarında olduklarını kaydetti ve profesyonel şartlarda çalışma yapabilmelerine olanak sağlayan herkese teşekkürler etti.