Şehitkamil Belediyespor Kulübü, basketbol branşında yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. 2014 – 2015 Sezonunda parke üzerinde 5 kategoride 8 farklı bay ve bayan takımla sahne alacak olan yeşil – siyahlı ekipte hedef, tüm kategorilerde dereceye girerek, kupaları kaldırmak.

8 FARKLI LİGDE MÜCADELE EDECEK

Geride kalan sezonlarda basketbol branşı alt yapısında önemli başarıların altına imza atan yeşil – siyahlı kulüp, 2014 – 2015 sezonunda da liglere katılacağı tüm kategorilerde başarı hedefliyor. Yeni sezonda 8 farklı ligde boy gösterecek olan Şehitkamil Belediyespor kulübünde potanın perileri ve dev adamları adeta parke üzerinde yaşıyor. Şehitkamil Belediyespor Kulübü Basketbol Alt Yapı Antrenörü Hasan Orhan, yeni sezonla ilgili yaptığı değerlendirmede, “2014- 2015 Sezonunda basketbol branşında minik, küçük, yıldız bayanlar ve ligin oluşması halinde genç bayanlar kategorilerinde erkeklerde ise minik, küçük, yıldız ve büyük erkekler kategorilerinde mücadele edeceğiz. Özelikle minik ve küçükler kategorilerinde ligde a ve b takımlarla yer alacağız. Hedefimiz kulübümüzün geçmiş yıllarda basketbol alt yapısında elde etmiş olduğu başarıları tekrarlamak ve üzerine çıkmak umut ediyorum ki sezon sonunda bu amacımıza ulaşır bölge şampiyonlarında kulübümüzü ve şehrimizi layıkıyla temsil ederiz” dedi.

İLERLEYİŞİMİZ DEVAM EDECEK

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı Memik Terlemez ise, basketbol alt yapısında yeşil – siyahlı kulübün önemli başarılara imza attığını, her yıl birkaç farklı kategoride şampiyonluk ipini göğüsleyerek, Bölge ve Anadolu Şampiyonlarında Gaziantep’i başarıyla temsil ettiğinin altını çizerek yıllardır süre gelen başarı çitasının bundan sonraki süreçte sistemli bir şekilde ilerleme kaydedeceğini belirtti. Terlemez, “Şu anda basketbol şubemizde bir birinden deneyimli 8 antrenör arkadaşımız görev yapıyor, yine ekiplerimiz 2014 -2015 sezonunda 8 farklı kategoride mücadele edecekler. Alt yapıda en alt yaş grubundan en üst yaş grubuna kadar bay ve bayanlarda ekiplerimiz liglere hazır durumda. Kategorilerinde başarılı olan sporcularımız her dönem bir üst kategoriye atlayarak profesyonelliğe giden yolda önemli bir mesafe kat ediyorlar. Diliyorum ki sezon sonunda parke üzerinde çeşitli dereceler ve şampiyonluklar elde etmeye devam ederiz” diye konuştu.