Yeşil sahada altyapıya büyük önem veren Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, 2017-2018 sezonu hazırlıklarını 6 farklı yaş grubunda büyük bir hızla sürdürüyor. Geçtiğimiz yıllarda elde ettiği il ve grup şampiyonluklarıyla başarıdan başarıya koşan ve profesyonel spor kulüplerinin altyapılarına kazandırdığı altın kramponlarla adından sıkça söz ettiren yeşil-siyahlı kulüpte çalışmalar hummalı şekilde devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi Gazikent Stadyumu’nda yapılan antrenmanlarda yeşil sahada basmadık yer bırakmayan genç yetenekler, ilerleyen yıllarda profesyonel liglerde boy göstermeyi arzuluyor. Deneyimli teknik adamlar kontrolünde profesyonel şartlarda çalışan yeşil-siyahlı genç kramponlar, antrenmanlardan kalan zamanlarda Şehitkamil Belediyesine ait tesislerde kültürel ve sosyal etkinliklere katılarak keyifli zamanlar geçiriyor.

"İmkanları değerlendirmeye çalışıyoruz"

Kısa bir süre sonra başlayacak olan yerel altyapı ligleri öncesinde değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Futbol Altyapı Koordinatörü Taner Özaykut, kendilerine sunulan imkanları sporcu teknik heyet ve sporcu kadrosuyla birlikte en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını ifade etti. Özaykut, açıklamasında “2017-2018 sezonu hazırlıklarını tempolu bir şekilde sürdürüyoruz. Dayanıklılık ve kuvvet çalışmalarıyla startını verdiğimiz çalışmalarda artık gerek teknik gerek taktik anlamda müsabakalar için hazırız diyebilirim. Tüm yaş gruplarında sporcularımız yeşil sahada mesai yaparak, yan yana oynayarak kendilerini geliştirecekler. Her geçen hafta daha iyi olacağımıza inancım tam. Gerek Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, gerek Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Başkanımız Sayın Memik Terlemez ve değerli kulüp yönetimimiz bizlere büyük destekler veriyor, yakından ilgileniyorlar. Bizlerde gerek teknik heyette görev yapan arkadaşlarımızla gerek genç futbolcularımıza sunulan tüm imkanları en iyi şekilde değerlendirerek, kıymetini en iyi şekilde bilerek elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Sporcu öğrencilerimiz, kulübümüzde sadece antrenman yapıp maçlarda formamızı terletmiyor. Onların akademik, sosyal ve kültürel anlamda da gelişimlerine büyük önem veriyoruz. Şu anda 6 farklı yaş grubunda 130 faal lisanslı sporcumuzla yeni sezonda yeşil sahadaki yerimizi alacağız. Yarışmacı faaliyetlerin yanı sıra yaz ve kış spor okullarımızda, futbol akademimizde ve hazırlık takımlarımızda yüzlerce sporcumuz eğitim görüyor. İnşallah bu büyük topluluktan Gaziantep ve Türk sporuna uzun yıllar hizmet edecek sporcular yetiştiririz. Destek veren ve yanımızda olan yöneticilerimizden, velilerimize, sporcularımızdan malzemecilerimize, araç şoförlerimize, teknik kadromuza gönülden şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Şehitkamil’de olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü U19 Futbol Takımı Kaptanı Abdülbaki Kılıç, yeşil-siyahlı formayı giymenin kendisi için büyük bir gurur ve mutluluk olduğunu söyledi. Takım Kaptanı Kılıç, “Şehitkamil Belediye Spor gibi köklü, mazisi uzun yıllara dayılı bir kulüpte forma giymek bizim için büyük bir gurur ve mutluluk. Hedefimiz profesyonel liglerde forma giyebilmek. Tesislerde tüm imkanlar bizlere sunulmuş durumda. Umarım hedefimize ulaşır ve teşekkürümüzü başarılarımızla ifade ederiz” diye konuştu.

(LO-SD-Y)