Şehitkamil Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Genel Müdürlüğü sanatçılarının sahne aldığı Türk Müziği Konseri düzenledi. Konserde Bekir Ünlüataer ve Dilek Türkan sahne aldı.
Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Kültür ve Turizm Bakanlığı Genel Müdürlüğü sanatçılarından Bekir Ünlüataer ve Dilek Türkan sahne aldı. Öncelikle sahneye çıkan ses sanatçısı Dilek Türkan birbirinden güzel Türk Müziği eserlerini seslendirdi. Çelik, zaman zaman söylediği şarkılarla izleyicileri duygu dolu anlar yaşatırken, kimi zaman ise söylediği hareketli şarkılarla izleyicileri coşturdu.
Daha sonra sahneye çıkan Bekir Ünlüataer ise bir birinden güzel eserleri seslendirerek, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Sanatçıların seslendirdiği eserlere salondaki konuklar da zaman zaman eşlik etti. Yaklaşık iki saat süren konser, izleyenler tarafından beğeni ile karşılandı. Programın sonunda sanatçılar, son şarkıyı ise düet yaparak seslendirdi.
Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen bu tür etkinlikleri olumlu bulduğunu ifade eden bir dinleyen, “Sanatçılarımızın birbirinden güzel şarkıları dinleme fırsatı bulduk. Böyle bir organizasyonu düzenleyen Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.