Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep’teki terör saldırısında hayatını kaybeden Şehit Polis Memuru Serdal Şakir’in adını Gazikent’te bulunan Burak Mahallesindeki bir parka verdi.
Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen bombalı saldırı sonucu şehit olan 2 çocuk babası 46 yaşındaki Şanlıurfalı Polis Memuru Serdal Şakir’in ismini Gazikent’te ki Burak Mahallesi’nde bulunan parkta yaşatılacak. Şehit Polis Şakir’in isminin parka verilmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade eden vatandaşlar, çalışması dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.
"DUYGULANDIK, ONURLANDIK"
Burak Mahalle Muhtarı Burak Mahalle Muhtarı Hanifi Özkesen, mahallelerindeki parka Şehit Polis Memuru Serdal Şakir’in isminin parka verilmesinin duygulandığını belirtti. Muhtar Özkesen, “Geçtiğimiz günlerde Gaziantep’teki patlamada şehit olan kardeşimiz Serdal Şakir’in isminin parka verilmesi bizi çok mutlu etti. Bu nedenle Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ederim. Vatandaşlarımızla birlikte duygulandık, onurlandık. Şehidimize Allah’tan rahmet dilerim. İnşallah, şehidimizin ismi sonsuza kadar burada yaşatılacak” dedi.
"ŞEHİDİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ"
Polis Memuru Serdal Şakir’in isminin parka verilmesiyle ilgili düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “Şehidimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Şehitlerimize sonsuz saygımız vardır. Şehidimizi anmak için parka verilen isimden dolayı çok mutluyuz. Polisimiz, İslam alemi için şehit olduğundan bütün İslam alemi onu rahmetle anmaktadır. Biz, polislerimiz için gece gündüz dua ediyoruz. İsminin parka verilmesi yerinde bir hizmettir. Şehit Polis Memuru Serdal Şakir’in isminin parka verilmesi bizim için gurur verici bir durumdur. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.