Şehitkamil Belediyesi, yerleşime açılan toplam 15 yeni mahallenin adını belirlemek için anket düzenledi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Beykent, Yukarı Beylerbeyi, İbrahimli, İncilikaya ve Osmangazi’de yeni oluşturulan mahallelerle ilgili 15 isme ihtiyacımız var. Vatandaşlarımız bize katkı sağlarlarsa mutlu oluruz” dedi.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ, İLÇE HALKIYLA KARAR VERECEK

‘Yeni Şehitkamil İçin Sizlerle Birlikte’ sloganıyla ilçe halkının fikrine her fırsatta başvuran Şehitkamil Belediyesi, yerleşime yeni açılan bölgelerde oluşturulacak mahallelerin adını belirlemek amacıyla yine Şehitkamil halkıyla işbirliği yapıyor. Şehitkamil Belediyesi; Beykent, Yukarı Beylerbeyi, İbrahimli, İncilikaya ve Osmangazi bölgelerinde oluşturulan yeni toplam 15 mahallenin adını belirlemek için anket hazırladı. Ankete katılacak kişilerin en fazla oy verdiği isim, yeni mahallelerin adı olarak kullanılacak. Ankete katılmak isteyen kişiler, Şehitkamil Belediye Başkanlığı resmi internet sayfası olan www.sehitkamil.bel.tr adresinden oy kullanabilir.

VATANDAŞLARIMIZ KATKI SAĞLARLARSA MUTLU OLURUZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, başlatılan anket çalışmasına ilişkin değerlendirmede bulundu. Yeni mahallelerin ismini ilçe halkıyla kararlaştırmak istediklerini dile getiren Başkan Fadıloğlu, “Yerleşime açılan alanlarda belirli düzenlemeler yaptık. Beykent, Yukarı Beylerbeyi, İbrahimli, İncilikaya ve Osmangazi yüzölçümü olarak çok büyük alanlar oldu. Bizim yapmamız gereken, bu alanları bölmekti. Biz de yönetimi kolaylaştıracak bölme işlemini gerçekleştirdik. Yeni mahallelerimizin sınırlarını belirledik. Yeni mahallelerin adına vatandaşımızla birlikte karar vermek istedik. İnternet sitemizde; Beykent, Yukarı Beylerbeyi, İbrahimli, İncilikaya ve Osmangazi’de yeni oluşturulan mahallelerle ilgili 15 isme ihtiyacımız var. Vatandaşlarımız bize katkı sağlarlarsa mutlu oluruz” ifadelerini kullandı.