Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, TMMOB Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Hasan Özgür Girişken’e iade-i ziyarete bulundu. Şehitkamil Belediyesi Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışmasının konuşulduğu ziyarette, fikir birliğine varıldı.

Fadıloğlu, bir araya geldiği mimarlarla Şehitkamil Belediyesi Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması üzerine fikir alışverişinde bulundu. Ortak paydalarının Gaziantep olduğuna vurgu yapan Başkan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’na katkı sağlayacak her görüşü dikkate alacaklarını söyledi. Başkan Fadıloğlu, TMMOB Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Hasan Özgür Girişken ve Yönetim Kurulu Üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti. Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler de ziyarette Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na eşlik etti.

SANAT MERKEZİNE İHTİYACIMIZ VAR

Şehitkamil Belediyesi Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması Danışman Jüri Üyesi Mimar Bekir Sıtkı Severoğlu, projeye ilişkin değerlendirmede bulundu. Bekir Sıtkı Severoğlu, “Yarışmayla ilgili duyurularımız yapıldı. Gaziantep kent merkezimizde bir kültür merkezimiz var ama bir sanat merkezimiz yok. Şehitkamil ilçemizde bir sanat merkezine ihtiyacımız var. Bu yarışmanın çok başarılı geçmesini diliyorum. Bu konuda çok ciddi gözlemlerim ve umutlarım var" dedi. HABER MERKEZİ