Şehitkamil Belediyesi, vatandaşın otopark sıkıntısını çözmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Şehitkamil Belediyesi, Batıkent Mahallesi’nde başlattığı park-otopark yapımında sona yaklaştı. İnsan yaşamına verdiği önemi uyguladığı tüm projelerde hissettiren Şehitkamil Belediyesi, insan odaklı çalışmalarına devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin ilçe genelinde birçok farklı noktada park-otopark yapım çalışmaları devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi, ilçe vatandaşının yaşadığı otopark sıkıntısını çözmek amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Batıkent Mahallesi’nde yapımını gerçekleştirdiği park-otoparklar kısa süre sonra hizmete girecek. Batıkent Mahallesi’ndeki yeni park-otoparkların hizmete girmesiyle birlikte, yaşanan otopark sıkıntısı ortadan kalkacak.ŞEHİTKAMİL YAPARSA MÜKEMMELİNİ, İYİSİNİ YAPAR
Gerçekleştirilen hizmetlerden duyulan memnuniyeti dile getiren Batıkent Mahallesi Muhtarı Mecit Katırcı, “Şehitkamil Belediyemiz, İbrahimli mevkiindeki Batıkent Mahallesi’nde çok büyük ve çok güzel bir park-otopark yapıyor. Mahallemizde bundan daha önce en az 10 adet park-otopark yapıldı. Bu çalışmaları yapan kişilerin ellerine ve emeklerine sağlık. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun bize sağladığı her türlü hizmet için teşekkür ederiz. Şehitkamil yaparsa mükemmelini, iyisini yapar” ifadelerini konuştu.
Batıkent Mahallesi sakinleri, yapımı tamamlanan park-otoparklar için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.