Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Rıdvan Köksüzer ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile görüştü. Fadıloğlu, ilçenin konut açığının kapatılması için seçim döneminde verdikleri konut projelerini de kararlılıkla uygulayacaklarını açıkladı.

Rıdvan Fadıloğlu’na yeniden seçildiği ikinci 5 yıllık Şehitkamil Belediye Başkanlığı döneminde başarı dileklerini ileten GAİMDER Yönetim Kurulu üyeleri, inşaat sektörünün sorunları başta olmak üzere, sektörü canlandırmak ve Gaziantep’in konut ihtiyacının karşılanması için neler yapılabileceği konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

GAİMDER Başkanı Rıdvan Köksüzer, Şehitkamil Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek “Sayın Başkanımız daha önceki görev döneminde de sivil toplum kuruluşları ile hep iyi diyaloglar içerisinde oldu. STK’larla iyi ilişkilerin yeni dönemde de devam edeceğine inanıyoruz. Hepimiz bu şehrin güzelleşmesi için çalışıyoruz. Bu ziyaretimizde, Şehitkamil Belediyesi ile yeni dönemdeki projelerini, 2. İbrahimli bölgesinin imarını ele aldık. Ayrıca hangi bölgelerde imar çalışması yapılabileceği konusunda öneriler sunduk” dedi.

KOORDİNELİ ÇALIŞICAĞIZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği ile her zaman koordine içerisinde çalıştıklarını belirterek, “Bu koordine ve işbirliğimiz devam edecek. GAİMDER Yönetimine bu ziyaretinden ve bize olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Geçtiğimiz dönemde yaptıkları konut çalışmaları hakkında bilgi veren Fadıloğlu, ilçenin konut açığının kapatılması için seçim döneminde verdikleri konut projelerini de kararlılıkla uygulayacaklarını açıkladı.

LEYLA ÖZEKŞİ POLAT