Gençlik ve Spor Bakanlığı, Okul Sporları 2014 yılı faaliyet programında yer alan, Anadolu Yıldızları Ligi Basketbol Grup Müsabakaları G Grubu Bayanlar kategorisi, Şehitkamil Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.
10 Farklı ilden yarışmacı takımların katılacağı grup müsabakaları 21- 23 Şubat 2014 tarihlerinde Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde oynanacak.

İYİ BİR HAZIRLIK SÜRECİ GEÇİRDİK
Şehitkamil Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları, Anadolu Yıldızları Ligi Basketbol Grup Müsabakalarında, G Grubu Bayanlar kategorisinde Kilis, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Mardin, Şırnak, Siirt ve Hakkari illerinin il karmaları yarışacak. 21- 23 Şubat 2014 tarihlerinde Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde gerçekleştirilecek organizasyon sonrasında dereceye giren il karmaları bir üst tura katılma hakkı elde edecek. Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Yardımcı ve Gaziantep İl Karması Bayan Takımı İdarecisi Özcan Koyunoğlu, yaptığı açıklamada; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın bu yıl faaliyetleri arasına aldığı Anadolu Yıldızları Ligi şampiyonasında Gaziantep’te farklı okullarda ve kulüplerde forma giyen 2000 ve 2001 doğumlu sporcularımızla katılacağız. 14 sporcumuzla birlikte Şehitkamil Belediyemizin destekleriyle iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Bu şampiyonada ilimizi layıkıyla temsil ederek bir üst tura çıkacağımıza olan inancımız tam. Ben hazırlık sürecinin başından itibaren bizi yalnız bırakmayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ömer Faruk Şiran’a, ayrıca basketbolun her alanında olduğu gibi bu şampiyonada da a-z’ye tüm ihtiyaç ve taleplerimizi karşılayarak tesislerinin kapısını bizlere açan Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUZ
Anadolu Yıldızları Ligi Grup Müsabakalarına katılacak olan Gaziantep Bayanlar İl Karması Antrenörleri Hasan Orhan ve Gülden Yorgancı ise, şampiyona sonrasında Gaziantep’e birincilik getirmek istediklerini ifade ederek, “2000 - 2001 doğumlu jenerasyondan iyi bir ekip oluşturduk ve çalışmalarımız çok verimli geçti. Umut ediyoruz ki organizasyon sonunda şampiyon olan ekip biz oluruz ve ilimizi Türkiye Şampiyonasında da temsil ederiz. Şehitkamil Belediyemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan şampiyonaya Gaziantepli tüm basketbol severleri bekliyoruz ” diye konuştular.
HABER MERKEZİ BÜLTEN