Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şehitkamil İlçe Koordinasyon Merkezi düzenlenen tören ile açıldı. Açılışta konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr Edip Semih Yalçın “Özellikle ülkemizin içerisinde bulunduğu durumu dikkate aldığımızda 30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerin bu ülkenin kurtuluşu olmasını dilerim” dedi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan açılış törenine; MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr Edip Semih Yalçın, MHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Doğan, MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, MHP Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan, MHP Şahinbey Belediye Başkan Adayı Burhan Gündüz, MHP meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

YENİ ÜYELERE ROZETLER TAKILDI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr Edip Semih Yalçın ve beraberindeki il, ilçe belediye başkan adayları ve yönetim kurulu üyeleri açılış törenine katılan partilileri ve vatandaşları kapıda karşıladı. Törende mehteran takımı konuklara Osmanlı Marşlarını çaldı. Törende Milliyetçi Hareket Partisi’ne geçenlerin rozetleri, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri tarafından takıldı.

YALÇIN KANDİLİ KUTLADI

Açılış törenine katılan davetlilerin Mevlit Kandili’ni kutlayarak açıklamada bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, “Peygamber efendimizin dünyaya gönderiliş gününün hayırlara vesile olmasını diliyorum. Özellikle ülkemizin içerisinde bulunduğu durumu dikkate aldığımızda 30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerin bu ülkenin kurtuluşu olmasını Cenabı-Allah'tan temenni eder mübarek Mevlit Kandilinizi kutlarım” dedi.

ŞEHİTKAMİL’İ ALACAĞIZ

Şehitkamil’e üç Hilali takacaklarını dile getiren MHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Doğan ise, “ Şehitkamil İlçe koordinasyon merkezini açmak için burada toplandık. Yapacağımız açılışla Şehitkamil İlçemize üç hilali takmış olacağız. Yapılacak olan 30 Mart seçimlerinde yalnız Şehitkamil İlçemiz değil tüm belediyeleri almak durumundayız. Çünkü; halk öyle istiyor” diye konuştu.

BİZ İNANDIK

Yapılacak olan seçimlerde vatandaşların doğru yönde tercih yapmalarını belirten MHP Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan, “Vatandaşların 30 Mart seçimlerinde ülkenin geleceği için oy vereceğini bilerek sandık başında doğru seçimi yapmalarını istiyorum. Çalışmalarımızda geçmişte kimin ne yaptığını değil bizim ne yapacaklarımızla ilgili olacaktır. Şehitkamil bölgesini hak ettiği noktaya taşımak için çalışacağız. Amacımız Şehitkamil bölgesinde yaşayan insanları hak ettiği yaşam koşullarına kavuşturmaktır. Alt yapılarımızla, imarlarımızla, modern yaşam alanlarımızla her yönüyle hazırlandık. Biz inandık yeter ki sizler de inanın. Şehitkamil Belediyesini MHP'ye kazandırmaya az kaldı. El ele, gönül gönüle, omuz omuza inşallah 30 Mart’ta bu zaferi ilan edeceğiz” şeklinde konuştu.

Açılış töreni Şehitkamil İlçe Koordinasyon Merkezi’nde verilen kokteylin ardından sona erdi.

Haber Merkezi - İHA