Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen Badminton Kurtuluş Kupasında, 8 faklı kategoride yarışan 214 sporcundan 32’si ilk dört dereceye girmeye hak kazanarak kupa, madalya, başarı belgesi ve özel armağanlarla ödüllendirildi.

32 SPORCU KUPA KALDIRDI

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca 25 Aralık Kurtuluş Spor Etkinlikleri çerçevesinde organize edilen Badminton Kurtuluş Kupası ödül töreninde 8 faklı kategoride dereceye giren 32 sporcu turnuvayı çeşitli ödül ve armağanlarla tamamlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadı. Badminton Kurtuluş Kupası ödül töreninde kupa ve madalyalarını Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Şehitkamil Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Remzi Yılmaz ve Türkiye Badminton Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Ziya Koyuncu’nun ellerinden alan şampiyon badmintoncular okul sporları ve kulüpler arası müsabakalar içinde büyük moral topladılar.

KUTLANMAYI HAK ETTİLER

Badminton Kurtuluş Kupası ödül töreninde dereceye giren sporculara yönelik bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Şehitkamil Belediye Başkanlığınca 25 Aralık Kurtuluş Spor Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen tüm organizasyonlar katılan sporcuların, antrenörlerin ve hakemlerin kutlanmayı ve alkışlanmayı hak ettiğini belirtti. Başkan Yardımcısı Özkeçeci konuşmasında, “Şehitkamil Belediyemiz, Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun büyük destekleri Kurtuluş’un 93. Yılını coşkuyla kutlamak adına aralık ayı boyunca çeşitli kültürel ve sportif organizasyonlar düzenlendi. Liseler arası penaltı atma yarışmasından, basketbol kupasına, badminton kupasından, yüzme yarışlarına kadar düzenlenen tüm organizasyonlarda sporcularımızın, antrenörlerimizin, hakemlerimizin katılım sayıları ve düzeyleri, organizasyonlarda fair play çerçevesinde çizdikleri manzara Gaziantep ve Türk sporu adına memnuniyet verici. Ben şahsım ve kurumum Şehitkamil Belediyesi adına tüm katılımcıları tebrik ediyor, çeşitli dereceler elde eden sporcularımızı bir kez daha kutluyorum” dedi.