Geçtiğimiz günlerde şehit olan güvenlik güçlerimizin isimlerinin park ve sosyal tesislere verilmesi kararı alındı. Karar ile Şehitkamil Belediyesi sınırında bulunan 2 park ve bir sosyal tesise şehitlerin ismi verildi.

Ağustos ayı Şehitkamil belediyesi 1. Olağan meclis toplantısı belediye başkan vekili Murat Özgüler başkanlığında yapıldı. Gündemde bulunan 11 maddenin tamamı oy birliğiyle kabul edildi.

ŞEHİTLERİN İSİMLERİ VERİLECEK

Meclis gündeminde bulunan 7,8 ve 9. Maddeler de geçtiğimiz günlerde şehit olan güvenlik güçlerimizin isimlerinin park ve sosyal tesislere verilmesi hakkındaydı. Alınan karar ile Arıl Mahallesi Atatürk caddesi no: 25’te bulunan Arıl Sosyal tesise Şehit astsubay Mehmet Yalçın Nane ismi, Günevler mahallesi 79 nolu cadde 143 nolu sokakta bulunan parka Şehit piyade onbaşı Hacı Ali Kömürcü ve aynı mahallede bulunan 131 nolu sokaktaki parka ise Şehit piyade Komando Er Hasan Gücük isimleri verilecek.

PROTOKOL YETKİSİ

Toplantıda gündemin 10.maddesinde yer alan ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na Valilik ve Emniyet Müdürlüğü ile protokol imzalama yetkisi verildi. Bu yetki ile Gaziantep’te bulunan mevcut karakollar ve polis merkezlerinin fiziki koşulları iyileştirilerek, Beylerbeyi Bölgesi’ne polis karakolu inşa edilecek. Böylece ilçe de eksik olan karakol sayısının tamamlanacağı belirtildi.. Gündemde görüşülecek başka madde olmadığından Ağustos ayı 2.birleşim toplantısının 7 Ağustos Cuma günü saat 16.00’da toplanılmasına karar verildi. HABER MERKEZİ