Şehitkamil Belediye meclis toplantısı başkan Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında yapıldı. 19 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında benzin istasyonu, yeşil alan ve sosyal alanın konuta çevrilmesiyle ilgili gündem maddelerine CHP'li üyeler ret oyu verdi.

Hurşit Yıldırım ve Mehmet Sucu, gündem maddeleriyle ilgili söz alarak yeşil alanların, sosyal alanların konut alanına çevrilmesine tepki gösterdi.

Şehirgösteren mahallesindeki benzin istasyonu, Batıkent Mahallesi 1. Nolu caddenin üzerinde yeşil alanın konuta çevrilmesi yine Batıkent Mahallesi Olimpik Yüzme Havuzunun karşısındaki sosyal tesisin konuta çevrilmesine tepki gösteren Sucu ve Yıldırım, yeşil alanların korunması üzerinde durdu.

Hurşit Yıldırım, UNESCO'nun gastronomi alanında kentimizi yaratıcı şehirler ağına alması konusunda da söz alarak, "Gastronomi ile övünüyorsunuz ama bu şehri ne hale getirdiniz bir bakın. Şehrin nüfusu 3 milyona dayanmış. Gaziantep yaşanabilir şehirler arasında son sıralarda" dedi.

Ak Parti Meclis üyesi Halil Uğur ise Hurşit Yıldırım'a cevap vererek, "Siz bu memlekette iyi yapılanları görmüyorsunuz. Farklı gözle bakıyorsunuz" dedi. Haber Merkezi