Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kentsel dönüşüme kavuşturulan yıkım çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaları yakından takip etti.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, kamulaştırmayı kabul edenlere hem kamulaştırma parasının ödendiğini hem de TOKİ’den daire fırsatı sunulduğunu kaydetti. Hiçbir ev sahibi ile mahkemelik olmadıklarını vurgulayan Başkan Fadıloğlu, kentsel dönüşüme destek verenler için Seyrantepe Mahallesi’nde bin 800 konut inşa edildiğini hatırlattı.

BEYLERBEYİ'NE KONUT

Kamulaştırılacak 800 evin kaldığını belirten Fadıloğlu, uzlaşmanın sağlanması planlanan ev sahipleri için Beylerbeyi Mahallesi’nde 800 konut yapımı çalışmalarına başlandığını vurguladı. Konutların yapımı için ihalenin tamamlandığını belirten Fadıloğlu, “Buradaki evleri kamulaştırılan vatandaşlarımıza, oradan konut vererek yeni bir ev sahibi yaptık. Şu anda yaklaşık 800 konuta ihtiyacımız var. Kamulaştırılacak 800 konut için TOKİ ile yapmış olduğumuz girişimlerde Beylerbeyi Mahallesi’nde 800 konut için ihale gerçekleştirildi” şeklinde konuştu. BÜLTEN