Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Şehitkamil Belediyespor, lig öncesi son hazırlık maçını Ceyhan Belediyespor ile oynadı.

Bu sezon kadrosunu genç ve yetenekli futbolculardan yana kullanan yeşil – siyahlı temsilcimiz, deplasmanda karşılaştığı hazırlık maçından 2 – 0 galibiyetle ayrıldı.

Şehitkamil Belediyespor, oynadığı futbol ve elde ettiği sonuçla ‘Lige hazırım’ mesajını verdi.

Deplasmanda Ceyhan Belediyespor karşısında Şehitkamil Belediyesini ilk yarıda Cafer Akpak ve ikinci yarıda Kadir Kuzudişli’nin attığı gollerle mücadeleden galibiyetle ayrılan taraf oldu.

OYUNCULARIMIZI GÖRDÜK

Maç sonunda değerlendirme yapan Şehitkamil Belediyespor antrenörü Ahmet Atalay, takım olarak hazırlıklara devam ettiklerini ve golün erken geldiğini belirterek,” Ufak tefek eksiklerimiz var. Bu maçlar da zaten bunları görmek için. Oyuna fazla müdahale etmiyoruz zaten oyuncuların eksiklerini görmek için. Aslında güzel maçtı dediğim gibi iyi başladık tempoluyduk. İkinci yarıda bütün futbolculara forma şansı verdik ve hepsi de birbirinden yetenekli olduklarını kanıtladılar. Bu sezon Gaziantep’i BAL liginde en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU