Şehitkamil Belediyespor Kulübü, Yıldız Erkek ve Yıldız Bayan Basketbol Takımları, 2014-2015 Basketbol Alt Yapı Sezonlarının başlamasına kısa bir süre kala çalışma temposunu arttırdı. Yeni sezon hazırlıklarını yaz döneminin başından itibaren büyük bir hızla sürdüren yeşil - siyahlı dev adamların ve perilerin hedefi sezonu derece ve şampiyonluklarla kapatmak.

ÖNEMLİ BAŞARILAR HEDEFLİYORUZ

Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliğinin organizasyonunda gerçekleşen alt yapı liglerinde, 2014 -2015 sezonunda 8 takımla boy gösterecek olan yeşil – siyahlı kulüpte yeni hedef dereceler elde ederek müzesini yeni kupalarla süslemeye devam etmek. Şehitkamil Belediyespor Kulübü Basketbol Alt Yapı Direktörü Bülent Erdoğan, yeni sezon öncesinde yaptığı değerlendirmede, “Kısa bir süre sonra start alacak olan basketbol alt yapı ligleri için, yaz döneminden itibaren gerçekleştirdiğimiz kuvvet, sürat, teknik ve taktik antrenmanlarla önemli ve iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Bu yıl hem erkeklerde hem de bayan basketbolunda tüm kategorilerde bir ve birden fazla takımla kulübümüzü temsil edeceğiz. Liglere katıldığımız tüm kategorilerde play off ve şampiyonluk hedeflerimiz var. Ümit ediyorum ki sezon sonunda ligleri planladığımız noktada tamamlarız” dedi.

PERİLERDEN ŞAMPİYONLUK SÖZÜ

Geçtiğimiz sezonlarda minik ve küçük bayanlar kategorilerinde şampiyonluğunu ilan eden Şehitkamil’in perileri 2014 – 2015 sezonunda bu başarı grafiğini sürdürmeyi hedefliyor. Yeni sezonda yıldızlar, küçükler ve minikler kategorilerinde şampiyonluk mücadelesi verecek olan yeşil –siyahlı kulübün perilerinden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na şampiyonluk sözü geldi. Şehitkamil Belediyespor Kulübü Yıldız bayanlar basketbol takımı takım kaptanı Duygu Doğan ise, “Oldukça verimli bir hazırlık dönemi geçirdik. Çalışmalarımız yoğun bir tempoda devam ediyor. Şehitkamil çatısı altında takım arkadaşlarımızla birlikte mutlu günler geçiriyoruz. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun bizlere sağlamış olduğu büyük destek ve imkanlarla her türlü istek ve ihtiyacımız hemen yerine geliyor. Ben bu nedenlerden dolayı sayın belediye başkanımıza teşekkür ediyor ve takım arkadaşlarımızla birlikte kendilerine şampiyonluk sözü veriyoruz” diye konuştu.