Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 3.Grupta, Şehitkamil Belediyespor ligin 17. Haftasında kendi evinde Kahramanmaraş Türkoğlu Belediyespor’u 4-0’lık skorla farklı geçti.

Yeşil- siyahlıların bu sonuçla gruptaki puanını 29’a yükseltti.

DÖRT DÖRTLÜK GALİBİYET

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 3. Grupta, 2. devrenin 2. hafta mücadelesinde Kahramanmaraş Türkoğlu Belediyespor’u konuk eden Şehitkamil Belediyespor, rakibini Hasan Bal, (1) Mustafa Güngör (1) ve Salih Öner’in (2) golleriyle farklı geçmesini bildi. Mücadelenin henüz 2. dakikasında rakip fileleri havalandırmayı başaran yeşil – siyalı kramponlar, ilk 45 dakikayı alt yapıdan A takıma yükselme başarısı gösteren Salih Öner’in 19. ve 33. dakikada attığı gollerle 3-0’ önde kapattı. Rakibi üzerinde ki etkili ataklarını maçın ikinci devresinde de sürdüren Gaziantep temsilcisi, 88. dakikada gelen 4. ve son golle 3 puanı hanesine yazdırdı ve sahadan mutlu ayrılan taraf oldu. Farklı gelen galibiyet sonrasında mücadele hakkında değerlendirmelerde bulunan yeşil- siyahlı ekibin teknik patronu Taner Özaykut, “ Kendi evimizde, taraftarlarımıza güzel bir galibiyet armağan ettiğimiz için çok mutluyuz. Ekibimizde görev yapan herkes bu maçta galibiyet parolasıyla görev yapmıştı ve çok şükür ki maçın sonucu da istediğimiz gibi oldu. Daha öncede belirttiğimiz gibi ikinci devrenin her karşılaşması bizim için final havasında geçecek, önümüzdeki hafta deplasmanda karşılaşacağımız Adıyaman İl Özel İdaresi Spor Kulübü karşılaşmasını da kazanarak seriyi sürdürmek istiyoruz” dedi.

SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZŞehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı Musa Yıldız, Kahramanmaraş Türkoğlu Belediyespor karşında elde edilen 4-0’lık galibiyetin moral ve motivasyon anlamında kendileri için çok değerli olduğunu belirterek, galibiyette emeği geçen teknik kadroyu ve futbolcularını tebrik etti. 90 dakikanın ardından karşılaşmayı değerlendiren Başkan Yıldız, “ Sağ olsunlar Gaziantepli futbol severler ve değerli taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmadı, bizlerde elde ettiğimiz bu önemli galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz ve onların desteğini her zaman hissetmek istiyoruz. Ligin ikinci devresinde atılan her gol alınan her puan altın değerinde bu nedenle her maçta hedefimizi galibiyet olarak belirledik umut ediyorum ki bundan sonraki süreçte başarılı sonuçlar elde ederek ve sezonu hak ettiğimiz yerde tamamlarız” İfadelerini kullandı.

HABER MERKEZSİ BÜLTEN