ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR – MALATYA İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ

STAT: ŞEHİTKAMİL İLÇE

TARİH: 24 EYLÜL 2017 PAZAR

SAAT: 15.00

HAKEM: ALİ ALKAN – BENDEGÜL ERCAN – TURGAY BENEK

Bu sezon teknik sorumlu Salih Karalar ile yola çıkan Yeşil – Siyahlı ekip, kadrosunda yaptığı revizyonla ligde mücadele edecek.

Batman Bölgesel hakemlerinden Ali Alkan’ın yöneteceği mücadele yarın saat 15.00’de Şehitkamil ilçe stadyumunda oynanacak. Alkan’ın yardımcılıklarını ise Bendegül Ercan ve Turgay Benek yapacaklar.

GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Sezona galibiyetle başlamak istediklerini söyleyen Şehitkâmil Belediyespor teknik sorumlusu Salih Karalar, “Takım olarak yaklaşık iki aydan bu yana sıkı bir çalışma dönemi geçirdik. Yaptığımız hazırlık maçlarında eksik noktalarımızı tamamladık ve artık hazır bir şekilde lige başlıyoruz. Yarın Bölgesel Amatör Ligi başlıyor. Umarım bütün takımlar için hayırlı ve de güzel bir sezon olur. Arkadaşlarımızla birlikte güzel bir birliktelik yakaladık. İnşallah bunu lige de yansıtmak istiyoruz. Yarın kendi evimizde oynayacağımız Malatya İnönü Üniversitesi maçı bizim açımızdan oldukça önemli. Ligin ilk maçları her zaman zorlu olmuştur ve her takım mutlaka sezona puanla başlamak ister. Bu anlamda ligin ilk haftasında kendi evimizde oynayacağımız maçta avantajımızı en iyi şekilde kullanarak sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.