Şehitkamil Belediyespor Kulübü, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonunun 2014 Yılı planlı faaliyetleri arasında yer alan, Paletli Yüzme 14 Yaş ve Üstü Kulüpler Arası Boğaziçi Türkiye Şampiyonasında takım halinde Türkiye ikinciliği elde etti.

ADLARINDAN SÖZ ETTİRİYOR

17 – 19 Ocak 2014 Tarihleri arasında İstanbul Tozkoparan Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen, Paletli Yüzme 14 Yaş ve Üstü Kulüpler Arası Boğaziçi Türkiye Şampiyonasında, Şehitkamil’in genç kulaçları adeta başarıya doymadı. Türkiye’nin dört bir yanından 29 spor kulübünün katılımı ile gerçekleştirilen şampiyonada, 250’e aşkın sporcu şampiyonluk ve yeni Türkiye dereceleri için kıyasıya yarıştı. Takım halinde 625 Puanla, İstanbul temsilcisi T.Y.K Spor Kulübünün ardından Türkiye ikinciliği elde eden Şehitkamil Belediyespor, aynı zamanda erkekler kategorisinde bayrak takım yarışlarında Türkiye birinciliği elde ederek büyük bir başarının daha altına imzasını atmış oldu.

DERECELERDEN MEMNUNUZTürkiye Sualtı Sporları Federasyonun 2014 Yılı planlı faaliyetleri arasında yer alan, Paletli Yüzme 14 Yaş ve Üstü Kulüpler Arası Boğaziçi Türkiye Şampiyonası sonrasında değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediyespor Kulübü Yüzme ve Su Altı Sporları Takımları Baş Antrenörü Cengiz Bingül; “Boğaziçi Türkiye Şampiyonası, yeni sezonun ilk yarışı olması nedeniyle Türkiye genelinde bu branşa gönül vermiş spor kulüplerimizin yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleşti. Nerdeyse son yarışlara kadar takım bazındaki sıralamaların değiştiği bir şampiyonada takım halinde Türkiye ikinciliği elde etmek bizim için çok kıymetli bir derece. Sporcu arkadaşlarım her geçen gün performanslarını geliştiriyorlar. Şehitkamil belediyemizden ve spor kulübümüzden aldığımız büyük destekle bu başarıları sürdüreceğimize inancım tam, Gaziantep’in adını Türkiye de, Avrupa’da ve Dünya’da duyurabilmek adına çalışmalarımız tüm hızı ile devam edecek. Ben derece elde eden tüm sporcularımı kutluyor. Desteklerini bir an olsun bizlerden esirgemeyen idarecilerimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum İfadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ BÜLTEN