Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen bombalı saldırı sonucu şehit olan polis memurları için tören düzenlendi.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen bombalı saldırı sonucu şehit olan polis memurları için tören düzenlendi. Törende, şehit polis Yusuf Erin'in babasının, "Oğlum sana bütün haklarımı helal ediyorum, ben de arkandan geleceğim" sözleri, eşi Rabia Erin'in, eşinin tabutuna sarılarak ağlaması, şehidin oğlu Hüseyin Cevher'in, annesinin elini tutarak babasının tabutuna sarılarak öpmesi yürekleri dağladı.VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ KONUŞTUGaziantep'teki bombalı araç saldırısında şehit olan polis memurları Yusuf Erin (33) ve Serdal Şakır (46) için Gaziantep Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Şehitlerin özgeçmişlerinin okunmasının ardından, Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ve Vali Ali Yerlikaya birer konuşma yaptı.
Şehit polislerin naaşları, protokol konuşmalarının ardından cenaze araçlarına taşındı. BABAYA SON VEDAŞehit polis memuru Serdal Şakır'ın çocukları Yunus Emre ve Baran, babalarının tabutunu öperek veda ettiler. YÜREK BURKTUTörende, şehit polis Yusuf Erin'in babasının, "Oğlum sana bütün haklarımı helal ediyorum, ben de arkandan geleceğim" sözleri, eşi Rabia Erin'in, eşinin tabutuna sarılarak ağlaması, şehidin oğlu Hüseyin Cevher'in, annesinin elini tutarak babasının tabutuna sarılarak öpmesi yürek burktu.
Törene şehit polislerin yakınlarının yanı sıra Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Abdulkadir Yüksel, Canan Candemir Çelik, MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehidin görev arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Tören sonrası şehit polis Yusuf Erin memleketi Hatay'a gönderilirken, şehit polis Serdal Şakır'ın naaşı ise Bahaattin Nakıboğlu camiinde öğle namazına müteakip Gaziantep Asri Mezarlığı'nda defnedilecek.